Hoe dient u een aanvraag in
voor GRATIS aanvulgrond?

vraag hier uw premie aan

Vul ons formulier in:

Bent u op zoek naar gratis aanvulgrond om uw akker of terrein op te hogen? Grondophoging.be helpt u graag verder!

Van aanvraag tot levering zorgen wij voor de afhandeling van uw vergunningen en de aanlevering van kwalitatieve gronden. Nadat wij uw aanvraagformulier ontvangen hebben, gaan wij meteen aan de slag om de bevoegde instanties te contacteren en de mogelijkheden te bekijken voor uw perceel grond.

Heeft u meer dan 750m³ nodig? Dan ontvangt u bij het verkrijgen van de vergunning nog een mooie premie bovenop!

Wij regelen alles voor u gratis!

Nadat wij uw aanvraagformulier ontvangen hebben, komen wij met een beëdigde landmeter langs om het perceel op te meten. Naargelang uw eisen als landbouwer of eigenaar van de grond, wordt een ontwerp opgemaakt voor het aan te leggen perceel.

De vergunningsaanvragen worden door Grondophoging.be ingediend. Voor aanvragen vanaf 750m³ ontvangt u als aanvrager een bijkomende premie van Grondophoging.be wanneer de vergunning verleend wordt.

Wij zorgen voor de opmaak van de nodige documenten volgens de erkende bodembeheerorganisatie OVAM en de VLAREBO-wetgeving en zoeken naar een geschikte leverancier.

Om de aanlevering te garanderen wordt er door Grondophoging.be een kwaliteitscontrole uitgevoerd op de gronden.

Grondophoging.be neemt alle kosten op zich tot alle documenten afgehandeld worden. Met andere woorden, de levering van uw grond kost u niets, integendeel!

De grond wordt geleverd:

Doordat wij fungeren als tussenpersoon tussen de aannemer en u als klant, bieden wij een extra controle op de aangevoerde gronden.

Deze controle gebeurt samen met een erkende bodemorganisatie zodat alle aangevoerde gronden milieuhygiënisch voldoen aan de VLAREBO wetgeving.

Dit is een een extra troef die wij u kunnen bieden als onafhankelijke partner!

Ontvang uw premie

Voor een levering vanaf minstens 750m³ ontvangt u van een premie, eens de nodige vergunningen binnen zijn.

Het bedrag van de premie is afhankelijk van de grootte van het perceel, maar ook van de bereikbaarheid van de ruimte, de hoeveelheid aan te leveren grond en de regio waar de aanvulgronden geleverd dienen te worden.

Vraag nu uw premie aan via het invulformulier en u ontvangt vandaag nog een antwoord.